Modern Workplace styrker sikkerhed, fleksibilitet og effektivitet

Industry

teknikentreprenør- og servicevirksomhed

Customer

Henning Mortensen A/S

Products and Services

About the Company

Henning Mortensen a/s er en teknisk entreprenør- og servicevirksomhed med mere end 230 medarbejdere beliggende i Silkeborg og Aarhus. Forretningen hos Henning Mortensen a/s er baseret på udvalgte tekniske kompetencer inden for el, vvs, ventilation, sikring, blik og sprinkler.

Læs mere om Henning Mortensen a/s: https://www.henning-mortensen.dk/

Business Requirements

Hos teknikentreprenør- og servicevirksomheden Henning Mortensen a/s resulterede et akut behov for en stabil og fremtidssikret IT-løsning i et samarbejde med Johannes Pham fra Moderntech Consulting.

»Valget faldt på Moderntech Consulting, og det har vi ikke fortrudt. Vores nye moderne IT-miljø betyder nemlig, at vi ikke længere skal bekymre os om hverken servere, sikkerhed, backup, software og hardware. Den del har Moderntech Consulting til vores tilfredshed taget det fulde ansvar for«, siger Thomas Munk Olsen, der er tovholder på Henning Mortensen a/s’ IT.

Challenges

Sparer tid med hardware-pakke og automatisering

I stedet for at have ekspertisen i huset, har Henning Mortensen a/s outsourcet og samlet deres IT ét sted – også indkøb af hardware. Moderntech Consulting har hjulpet med at udvælge en hardware-pakke, så alle medarbejdere nu arbejder på identisk, moderne og sikkert IT-udstyr. Moderntech Consulting leverer Microsoft Surface-enheder og andet IT-udstyr, som er hurtigt i drift, fordi installationsprocessen er automatiseret.

»Tidligere valgte vi hardware fra gang til gang og lavede selv en del af installationsarbejdet. Det var meget tidskrævende«, fastslår Thomas Munk Olsen.

I det nye IT-miljø har Moderntech Consulting med Microsoft Intune strømlinet og optimeret IT-administrationen med blandt andet:

  • automatiseret klargøring af nye computere
  • automatiseret udrulning af software og opdateringer til eksisterende computere
  • administration af politikker, der giver medarbejderne adgang til præcis det software og data, som er relevant for hver enkelt

Løsningen sparer tid, og er en kæmpe lettelse i hverdagen, fortæller Thomas Munk Olsen. Samtidig udtrykker han stor tilfredshed med, at sikkerheden også er øget. Blandt andet fordi der nemt kan lukkes ned for adgang til data, når en medarbejder stopper eller skifter stilling.

Moderne IT-miljø i skyen giver fleksibilitet og øger driftssikkerheden

Henning Mortensen a/s har haft vokseværk de seneste år med flere medarbejdere, lokationer og store byggepladser til følge. Ifølge Thomas Munk Olsen har det nye IT-miljø vist sig at være både sikkert og let at skalere. Moderntech Consulting har flyttet Henning Mortensen a/s over på en ren cloudplatform.

Det oplever Thomas Munk Olsen flere fordele ved:

»Efter behov kan vi skrue op og ned for cloudtjenester som for eksempel lagerplads, software og backup. På den måde undgår vi at betale for noget, som vi ikke bruger. Desuden har alle vores medarbejdere nu altid adgang til både data, dokumenter og opdaterede programmer. Uanset tid og sted – og fra hvilken som helst arbejdsenhed med adgang til internettet«.

Henning Mortensen a/s slipper også for at bekymre sig om nedetid, spam, virus, malware og mere avancerede IT-trusler. Med Microsoft 365, hosting og backup i skyen er virksomhedens data beskyttet og sikkerheden på pc’ere, tablets og mobiler i top. Og hvis uheldet er ude for eksempel med en stjålet eller ødelagt computer, er de hurtigt oppe at køre igen.

Solution & Services

Vi har én leverandør til IT. Én indgang. Ét telefonnummer.

Thomas Munk Olsen
Henning Mortensen a/s

Fundament til den moderne arbejdsplads

Tidligere var information, videndeling og samarbejde mellem de mere end 230 medarbejderne hos Henning Mortensen a/s en udfordring, fordi de fleste medarbejdere ikke har fast base, men tilbringer arbejdstiden hos kunder og på byggepladser i hele landet.

»Med Microsoft 365 og Microsoft Teams har vi fået moderne IT og et solidt digitalt fundament, som understøtter vores forretning og arbejdsrutiner. IT-miljøets fulde potentiale vil folde sig ud i takt med, at organisationen bliver klædt på til at udnytte mulighederne«, siger Thomas Munk Olsen.

Eksempelvis mener han, at muligheden for tættere samarbejde med eksterne samarbejdspartnere via de indbyggede snitflader i Microsoft-platformen er oplagt at udnytte hos Henning Mortensen a/s.

Nøjagtig som muligheden for fildeling, online møder, opkald, chat med skærmdeling flugter godt med virksomhedens ønske om øget produktivitet og forbedret kommunikationen på tværs af organisationen.